Nieuws

Knikkeracademie weer van start

De Knikkeracademie is binnen de PCPO Krimpenerwaard een begrip. Hierbinnen worden cursussen en nascholing aangeboden voor alle medewerkers. Vanwege corona lag dit twee jaar stil. Dit schooljaar is er weer ruimte voor een volledig aanbod. Het personeel maakte er grif gebruik van en schreef zich in.

In juni werd het programmaboekje rondgestuurd en startte de intekening. Evenals in voorgaande jaren is er ook dit schooljaar weer een boeiend en gevarieerd aanbod beschikbaar – voor elk wat wils. Wekelijks zijn er op de zolder van het stafbureau in Bergambacht nascholingsbijeenkomsten.

Het kenmerk van de cursussen is dat ze een directe relatie hebben met de praktijk voor de klas en dat ze tegemoet komen aan de wensen voor persoonlijke ontwikkeling van de medewerker. Er is keuze uit ca. 30 cursussen. Ruim 200 deelnemers meldden zich al aan.

Wie nog aan wil sluiten kan zich melden op het stafbureau. Behalve dat het leerzaam is, is het ook heel gezellig om in deze setting collega’s van de andere scholen te ontmoeten.